GreenLead

GreenLead blev grundlagt i 2022 af Claus Andersen-Aagaard, Kenneth Nyland og Morten Sand Knudsen med en vision om at være en katalysator for grøn udvikling i Europa. Vi har en dyb forståelse for behovet for en mere omfattende og bæredygtig omstilling til grøn energi og ønsker at være frontløberne i denne transformationsproces.

Med vores rødder dybt forankret i forsyningssektoren, hvor flere af vores stiftere har haft ledende direktørroller, bringer vi en unik kombination af erfaring og ekspertise til bordet. Vores arbejde i denne sektor har givet os en indgående forståelse for kompleksiteten af grønne energiprojekter, og vi trækker på denne erfaring i alt, hvad vi gør.

Vores erfaringsgrundlag er bredt inden for grøn omstilling, og går tilbage til den tid hvor der var tvivl om klimaforandringerne var menneskeskabte, og hvor der ikke var et momemtum for at arbejde med bæredygtighed. Vi har arbejdet med udvikling af vindtubiner hos Vestas, opførelse af bæredygtige vandkraftværker i Arktis og implementering af avancerede elbilsladesystemer på nationalt plan, ledelsesudviklingsprogrammer for teknisk fagligt personale. Disse projekter har ikke kun givet os teknisk ekspertise, men også et dybt helhedsperspektiv på grøn omstilling, som vi bringer med os i alle vores projekter.

Vores engagement i grøn omstilling går ud over blot at levere konsulenttjenester. Vi invester selv i flere i de projekter som vi yder bistand, som et udtryk for at vi tror på det vi arbejder for og dem vi arbejder med. I vores samarbejde med vores kunder er troværdighed, partnerskab, integritet, professionalisme og passion grundlæggende for alt, hvad vi gør.

I 2023 har vi måttet udvide vores kontorfaciliteter flere gange, og er nu at finde både i Køge, København, Slagelse og på Stevns. Med en voksende medarbejderstab på nu fem ansatte blev GreenLead i 2023 nomineret til prisen som årets iværksætter i Køge. Denne anerkendelse ser vi som et tegn på vores commitment til at drive innovation og forandring i vores omkringliggende samfund.

Vi er stolte over den opmærksomhed, vi har fået i pressen, og vi er ydmygt taknemmelige for de muligheder, det giver os for at dele vores viden med mange. Fra deltagelse i podcasts til vores kommende bidrag til Folkemødet på Bornholm, til et utal af artikler både nationalt og internationalt, er vi altid glade for at bidrage til den offentlige debat om grøn omstilling.

GreenLead er mere end blot et konsulentfirma; vi ønsker at være en katalysator for den grønne fremtid, og vi ser frem til at fortsætte med at gøre en positiv forskel for vores kunder, vores samfund og vores planet.

Har din virksomhed en vision om grøn omstilling?

gonz-ddl-a1Lm99Kkqtg-unsplash

Greenlead kan hjælpe din virksomhed med grøn omstilling. Fra rådgivning om implementering af grønne teknologier og strategier til optimering af økonomiske investeringer i bæredygtighed til organisationsudvikling, arbejder vi tæt sammen med vores kunder for at skabe en sammenhængende tilgang til grøn omstilling.

Bæredygtighed hos GreenLead

Vores vision og ambitioner

GreenLead er drevet af en passion for at være en katalysator for grøn omstilling i Europa. Vi stræber konstant efter at realisere projekter og initiativer, der reducerer CO2-udledningen i klodens atmosfære.

Vores engagement i bæredygtighed omfatter mange perspektiver fra ESG (Environmental, Social, and Governance), hvor vi prioriterer gode arbejdsforhold, respektfulde leverandør- og kunderelationer og muligheder for personlig udvikling for vores medarbejdere.

Som fagfolk med ekspertise inden for grønne projekter, anerkender vi vigtigheden af at handle ansvarligt som virksomhed. Vi prioriterer bæredygtige indkøb, valg af genstande med lang levetid og minimal miljøpåvirkning samt fremme af elbaseret transport for vores kørsel.

Vi ser dette som en integreret del af vores forpligtelse til at minimere vores miljømæssige fodaftryk.

Som vores virksomhed vokser, stræber vi efter at udvide vores tilgang til bæredygtighed. Dette omfatter at adressere emner som diversitet, governance, etablering af en uafhængig bestyrelse og produktion af grøn energi til vores egne faciliteter. Selvom vi stadig er et startup, er vores ambitioner store, og vi ser frem til at forfølge disse mål med entusiasme og vedholdenhed.

GreenLead er ikke kun en virksomhed, men et løfte om en mere bæredygtig fremtid. Vi er fast besluttede på at gå forrest i den grønne omstilling og inspirere andre til at følge efter.

Partnere

CLAUS ANDERSEN-AAGAARD

Ekspertise indenfor de tekniske og økonomiske områder

Arbejdet med grøn omstilling igennem hele karrieren – særligt indenfor de tekniske og økonomiske områder. Som direktør for Grønlands energiforsyningsselskab, planlagt og gennemført projekter fra 100.000 kr. til flere milliarder. Dette har skabt et grundlag for viden og kompetence til at arbejde projekter igennem fra ide til slut med alle elementer indenfor den grønne omstilling.

 • ESG
 • Energirådgivning
 • Økonomistyring
 •  CO2 kortlægning/Klimaregnskab
 • Bæredygtig ledelse og organisation
 • Investorrådgivning

Tlf: (45) 93605432

MORTEN SAND KNUDSEN

Ekspertise indenfor ledelses- og organisationsudvikling

30 års erfaring med organisationsudvikling i store og små virksomheder. Arbejder primært med organisationsudvikling, ledelsesudvikling og coaching af direktører, chefer og ledere. Fokus på forandring og på at skabe sammenhæng mellem de forskellige ledelseslag sammen mellem leder og medarbejder.

 • Ledelse af forandringsprocesser
 • Virksomhedskultur
 • Coaching
 •  Strategi, taktik og operationelt niveau
 •  Organisationsstruktur
 • Medarbejdere (rekruttering, kompetenceudvikling og fastholdelse)

Tlf: (45) 50440075

KENNETH NYLAND

Ekspertise indenfor teknik, energisystemer og affaldshåndtering

Stor erfaring inden for teknisk faglig ledelse, som bruges til rådgivning, når ledelsesspørgsmål involverer fagfolk, teknikere og fabriksledelse, samt når opgaverne involverer teknisk forretningsudvikling. Tidligere baggrund som maskinmester og el-installatør og desuden en spændende karriere inden for waste-to-energy

 • Teknisk
 • Energisystemer
 • Energirådgivning
 •  Waste-to-Energy
 • Energi og ressource effektivisering
 • Bæredygtig ledelse og organisation
 • Bæredygtighedsstrategi

Tlf: (45) 25320862