ESG Kursus i Nuuk

10.september - 12. september 2024 - Grønland Erhvervs lokaler, Jens Kreutzmannip Aqqutaa 3, 3900 Nuuk

CLAUS ANDERSEN-AAGAARD

Ekspert i ESG, Bæredygtighed og Underviser

Underviser:

Claus Andersen-Aagaard har arbejdet med bæredygtighed i mere end 20 år, både fra en rapporteringsvinkel, CSR-vinkel samt i arbejdet med udvikling af vedvarende energiløsninger ved Vestas og Nukissiorfiit, samt medarbejdertilfredshed og god virksomhedsledelse ved Royal Arctic Line og Nukissiorfiit.

Claus har arbejdet 10 år i Grønland, med grønlandske forhold, både i det private og i det offentlige og derfor er dette kursus tilpasset specifikt til grønlandske virksomheder.

Læs mere om Claus her: Klik her

Man tænker nemt at når Grønland ikke er med i EU, så er EU’s lovgivning om ESG ikke vigtigt for grønlandske virksomheder. Verden er bare mere forbundet, så det vil nok være en fejl blot at lukke øjnene. Også fordi ESG handler om at drive en sund virksomhed ud fra både miljø, sociale forhold og god virksomhedsledelse. Og så giver det jo mening at gøre det, så det er relaterbart for alle andre.

Har du kunder inden for EU eller kunder som arbejder med ESG i Grønland, så vil de stille krav til din virksomhed om at data, som et led i deres rapportering. Så alene derfor giver det god mening, så din virksomhed er den foretrukne leverandør.

Afsluttende så giver kurset dig indsigt i hvordan du flytter din virksomhed fremad på de væsentlige agendaer som ligger bag ESG.

Tilmeld dig her