Adina Apartment Hotels

For Adina Apartment Hotels Danmark har vi gennemført et uddannelsesforløb on-site for ledende medarbejdere og økonomimedarbejdere, hvor opgaven med klimaregnskab skulle forankres.

Efter endt opkvalificering blev Adina Hotels understøttet med at etablere deres første klimaregnskab ud fra erhvervsstyrelsen Klimakompas. 

Scope 1, scope 2 og scope 3 blev udviklet for 2023 regnskabet, og for Adina blev det en aha-oplevelse hvad der er deres største klimapåvirkning. 

Efter 2023 klimaregnskabet var færdigt, hjalp GreenLead med at udvikle scope 1 og scope 2 for 2018 – 2022, så der kunne dannes en CO2-baseline tilbage til Parisaftalens udgangspunkt. Herefter var det muligt for Adina at anvende Science Based Targets til at sikre at virksomheden arbejder ud fra branchestandarder og med 3. parts auditering med nedbringelse af CO2. 

Afsluttende blev Adinas ledelsen understøttet i udvælgelse af en række handlingsplaner til nedbringelse af CO2. Solceller, varmeteknologi, ventilationssystemer, indkøbspolitik og procesforandringer var iblandt de emner som Adina har valgt at undersøge nærmere. 

 Adina Apartment Hotels havde valgt at købe GreenLeads standardpakke omkring Klimaregnskab. En pakke til 25.000 kr., og som blev afviklet over 3 dage hos Adina Apartment Hotels.