top of page

KENNETH NYLAND
E-mail: KENY@GreenLead.dk

Partner

Kenneth er en fagligt dygtig tekniker, og hvis der er noget som ikke virker, så er det Kenneth du skal have fat i. Kenneth er uddannet maskinmester og har desuden en baggrund som el-installatør. Kenneth har videreudviklet sine kompentencer med en MBA og har haft en spændende karriere inden for waste-to-energy. Kenneth har været teknisk direktør for Grønlands nationale forsyningsselskab, og kender derfor en del til energiløsninger i Arktis. Kenneth har desuden været regionsdirektør i entreprenørvirksomheden Norisol.

Kenneth har i mange år drevet en række virksomheder inden for automation, affaldshåndtering og IT-systemer, samt ejendomsudlejning.

Kenneths baggrund inden for teknisk faglig ledelse, er en vigtig brik for GreenLead, hvor han både rådgiver når ledelsesspørgsmål indvolverer fagfolk, teknikere og fabriksledelse, samt også når opgaverne involverer tekniske forretningsudvikling. Kenneth har, sammen med Claus Andersen-Aagaard, været dybt involveret i tilblivelsen af vandkraftværker og energisystemer, herunder solceller til byforsyning med batterisystemer.

Bæredygtighed er et nøgleord for Kenneth, som brænder for den grønne omstilling.

20220819_154524.jpg
bottom of page