top of page

ENERGIRÅDGIVNING OG OPTIMERING

HELHEDSLØSNINGER MED SOL, VIND, ISOLERING & ENERGI STORAGE 

Påtænker jeres virksomhed en ændring af jeres fodaftryk på klima- og energifronten? Er I list i tvivl om hvad der giver mest virkning ift. investering? Og tænker I at det kunne være godt med en investering i energioptimering som rent faktisk giver et afkast, så læs videre.

Hos GreenLead har vi arbejdet med grøn omstilling i ganske mange år, siden 2001. Også før det blev rigtig populært. Først inden for vindkraft, så vandkraft, samt sol, batterier, waste-to-energy, isolering af facader, med mere. Størrelsesmæssigt har vi arbejdet med anlæg på 30 kw op til 100 MW, og vi kan skalere højere op efter behov.

Den viden vil vi gerne bringe i spild overfor din virksomhed, så vi kan designe nogle helhedsløsninger, som undersøger alle teknologiernes relevans ift. jeres virksomhed og jeres behov, under hensynstagen til jeres elaftaler, gasaftaler, afgiftsforhold, med mere. Vi kan skabe helhedsløsninger sammen med jer, som både optimerer, omlægger, og sågar udvinder CO2 fra jeres eventuelle procesanlæg, så jeres klaima fodaftryk bliver så småt som det økonomisk er muligt eller endnu længere hvis ønsket. 

Vi hjælper jer med teknisk analyse, økonomisk analyse, projektstyring, leverandørkontankt, opstilling, test, og efterfølgende virkningradsevalueringer. 

bottom of page